STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   O prezentare generală a acestui an – Oscar ‘s 2020

Pentru prima dată în istoria Premiilor Oscar, un lungmetraj internațional a câștigat titlul oscar pentru “The Best Picture”. Iar filmul care a câștigat este “Parasite” – film sud-coreean și primul film de limbă străină. Acesta este singurul film care a luat cele mai multe premii pe 10 februarie
2020 în categoriile – Cel mai bun film, regie, lungmetraj internațional și scriere

Bong Joon Ho – regizorul – a fost pe cloud 9 după ce istoria a fost făcută.

Joaquin Phoenix a fost pe foc după filmul său Joker a făcut un impact semnificativ în premiile anterioare, ar fi Globul de Aur sau PREMII SAG. Și de data aceasta, a debutat în 92 de premii Oscar și a câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor. După el, Renee Zellweger a câștigat.
Cea mai bună actriță pentru filmul ei Judy. Pentru prima dată, chiar și după ce a fost în industrie pentru atât de mult timp,

Oscarul lui 2020

Brad Pitt a câștigat un Oscar la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa. Iar în BestSupporting Actress a fost câștigată de Laura Dern. A fost a doua oară când a câștigat un Oscar. Categoria “Cea mai bună muzică (Scor original) a fost câștigată de filmul “Joker”. În categoria “Cel mai bun film de editare”, Ford v Ferrari a câștigat un Oscar pentru editarea sa aparent mai puțin.

Filmul produs de Barack Obama și Michelle Obama a câștigat un Oscar la categoria documentar ca cel mai bun film documentar numit “American Factory”. Și vorbind despre spectacole, au fost muzică destul de ușoară și dansul s-a întâmplat la Premiile Academiei.

Credit obligatoriu:

Fotografie de Rob Latour / Shutterstock (10548150jf) Bong Joon Ho – Cel mai bun film internațional – Parasite 92nd Anual Academy Awards, Show, Los Angeles, SUA – 09 februarie 2020

Eminem a cântat pe melodia premiată cu Oscar numită “Love Yourself”. Elton John a interpretat piesa sa nominalizată la Oscar numită “(I’m gând să) Love me again’. Și Idina Menzel a adus puterea cântecului Frozen 2 numit “Into the unknown” împreună cu diferiți cântăreți de limbi diferite.

În general, anul acesta Premiile Oscar 2020 – Premiile Oscar au făcut o nouă istorie și o noapte plină de distracție și divertisment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us