STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   Marea Bucket Lista Tour din Noua Zeelandă Seturi de film

Locații sunt un ingredient cheie pentru stabilirea unui film mise-en-scène (stilul său vizual), așa că am decis să adăugați la lista mea Bucket, vizite la unele dintre locale, puternic și foarte dramatice film-peisaje utilizate în meu 5 filme preferate Noua Zeelandă.

Când munching departe pe popcorn vechi, este foarte ușor să uităm de munca grea din spatele scenei unui film și să-l urmăriți crezând că complot, personaje, recuzită, dialog și setarea au venit toate doar împreună într-o “potrivire naturale”. Desigur, această “potrivire naturală” este nimic, dar cu regizorul filmului și echipa de producție în spatele fiecare element unic văzut pe ecran. Locațiile sunt un ingredient cheie pentru stabilirea unui film mise-en-scène (stilul său vizual), așa că am decis să adăugați la lista mea Bucket, vizite la unele dintre locale, puternic și foarte dramatice film-peisaje utilizate în meu 5 filme preferate Noua Zeelandă:

Itinerariul pentru Favorite Noua Zeelandă Film Set Tours

De la nord la sud, turul ar trebui să meargă ceva de genul:

Filmul este: Pian (1993) Regizat de Jane Campion

Pianul spune povestea unei femei mute trimise din Scoția împreună cu fiica ei tânără și pian la 1850 Noua Zeelandă pentru o căsătorie aranjată cu un proprietar bogat. Scenele dramatice și sfâșiate ale aterizării sale și ale unor cântece de pian sălbatice, minunate și măturate de vânt sunt filmate pe plaja Kare Kare (la mai puțin de 30 km vest de orașul Auckland).

Destinația este: Auckland

Planul: Plecați să explorați plaja dramatică și mediul tropical din Kare Kare, apoi întoarceți-vă la luminile strălucitoare din centrul orașului Auckland pentru a vă bucura de viața de noapte la ușa Hotelului Scenic Auckland.

Planul B: Ar putea verifica, de asemenea, plajele frumoase și expansive de la Muriwai lângă Auckland (utilizate în Cronicile din Narnia și cel mai rapid indian din lume).

Nu în Plan: Verificarea urbane, suburbane Auckland, locație pentru destul de sumbru, dacă puternic o dată au fost Warriors regizat de Lee Tamahori. S-ar putea lua de-a lungul cartea Alan Duff pentru lectură de culcare, totuși.

Filmul este: Whale Rider (2002) Regizat de Niki Caro

Whale Rider spune povestea unei tinere maori care trebuie să lupte pentru a îndeplini un destin pe care bunicul ei refuză să-l recunoască. Filmat în mica plajă township de pe coasta Gisborne și Eastland.

Destinația este: Hawke’s Bay / Gisborne

Planul: Stați la Scenic Hotel Te Pania în Golful Hawke, bucurați-vă de Whangara, crame locale și atmosfera luminoasă și aerisită a golfului (visați la un nou film care poate folosi fundalul fantastic art deco al lui Napier).

Filmul este: Heavenly Creatures (1994) Regizat de Peter Jackson

Acest film uimitor se bazează pe o crimă din 1954 din 1954 comisă de două eleve și prezintă debutul pe ecran al lui Kate Winslet. Filmat în orașul Christchurch și în împrejurimile Port Hills … “în locațiile unde au avut loc evenimentele reale.” (Peter Jackson)

Destinația este: Christchurch

Planul: Pentru a călca pe urmele marelui Peter Jackson și Kate Winslet, să ia în vederi, pace, liniște și relaxați-vă înapoi la hotel local, Heartland Hotel Cotswold pentru un plus de chintesență englishness.

Filmul este: Perfect Strangers (2003) Regizat de Gaylene Preston

Favoritul meu Kiwi, Sam Neill stele ca un strălucit înfiorător “data orb”, care răpește o femeie el întâlnește pe coasta de vest sălbatice luând-o înapoi la insula lui sălbatice și inaccesibile. Coasta de Vest accidentat, la distanță și frumos din Insula de Sud reflectă relația care se dezvoltă între personajele principale perfect, astfel încât unul într-adevăr trebuie să se strecoare încet de-a lungul coastei la Greymouth, Westport și Pancake Rocks (Punakaiki).

Destinația este: Coasta de Vest a Insulei de Sud / Blenheim

Filmul este: In My Father’s Den (2004) Regizat de Brad McGann

Fabulosul Matthew Macfadyen joacă rolul unui jurnalist de război deziluzionat care se întoarce acasă în orășelul Noua Zeelandă, care devine implicat în dispariția misterioasă a unei adolescente cu care s-a împrietenit.

Destinația este: Queenstown

Planul: Adăugați câteva adrenalina rushes la turneul meu set de film de ședere în Queenstown, Capitala Aventura din Noua Zeelandă (de exemplu, la Scenic Suites Queenstown) și verificarea seturi Otago, Alexandra și Roxburgh.

Film Magic de Peter Jackson

Nu este încă pe listă, dar în curând să fie adăugate sunt locațiile utilizate de Peter Jackson în Hobbit. S-ar putea chiar să aibă de a merge cu fluxul de film-buff și adăugați un Lord of the Rings tur la lista mea Bucket prea.

Ușor de găsit, ușor de rezervat și ușor de găsit

Cele mai multe dintre aceste filme fabuloase “locații și fundaluri sunt situate în cele mai frumoase și nu surprinzător unele dintre cele mai populare destinații din Noua Zeelandă – pentru vizitatori, turisti si împătimiți de film deopotrivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us