STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Există cinci faze ale producției de lungmetraj pe care fiecare film trebuie să le parcurgă. În timp ce anumite responsabilități vor fi preluate de-a lungul întregii producții, fiecare etapă are propriile sarcini specifice care trebuie îndeplinite înainte ca filmul dvs. să fie pregătit pentru public.

Ce este producția de film?

Producția de filme este un proces lung, în mai mulți pași, de realizare a filmelor care uneori pot dura ani de zile. Producțiile de film trec prin cinci faze principale. Primul pas al producției de film este etapa de dezvoltare, în care toate detaliile inițiale ale filmului sunt prezentate înainte de a intra în pre-producție, care se concentrează pe cercetare, casting și localizare.

După finalizarea pre-producției, filmarea poate începe. Timpul de filmare variază între proiecte, iar tipul de film pe care îl faceți (scurt sau lung metraj) va determina durata fazei de producție.

După încheierea filmării, veți trece la faza de post-producție, unde filmările sunt editate și aranjate într-o narațiune completă. Producția va trece apoi în faza de distribuție, iar produsul final este trimis la cinematografe, DVD sau un serviciu de streaming.

Pasărea bâzâie în jurul mușcatelor mele, apoi își bagă nasul în begonii și se îndepărtează.

În mai puțin de 10 secunde, starea mea de spirit a fost transformată din îngrijorată în încântată.

Totul din cauza ceva atât de SIMPLU.

Funcționează la fel în film. Acestea sunt cele mai simple lucruri care vor transforma calitatea muncii dvs. de la așa-așa la profesional.

Așadar, să ne uităm la trei reguli incredibil de simple de realizare a filmului care vor schimba modul în care vă gândiți la configurarea unei fotografii.

  • Regula de 30 de grade
    Regula de 20%
    Regula de 180 de grade

După cum puteți vedea, în filmare, ne place să păstrăm și numele regulilor noastre simple.

La fel ca regula precedentă, 20% este considerat un minim.

Dacă doriți să vă asigurați că fotografiile dvs. pot fi tăiate împreună, este mai bine să vizați o schimbare mult mai semnificativă. Dacă vă concentrați asupra povestirii vizuale, oricum veți avea o schimbare mult mai semnificativă oricum. Dar aceasta este o regulă bună de reținut dacă nu sunteți sigur că lista dvs. de fotografii vă va oferi imagini de tăiat.

REGULI SIMPLE DE FILMARE

Aceste trei reguli super simple vă vor transforma filmările și vor împiedica coșmarurile de editare să vă distrugă filmele. Schimbați poziția camerei cu cel puțin 30 de grade dacă doriți ca fotografiile să fie tăiate împreună. Asigurați-vă că fotografiile dvs. sunt cu cel puțin 20% diferite unul de celălalt pentru a garanta tăierea în suita de editare. Și ai grijă la planul de acțiune. Dacă intenționați să traversați planul de acțiune, asigurați-vă că faceți acest lucru cu mișcare continuă sau pentru a schimba complet perspectiva scenei.

Contact Us