STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   HMV noi lansări de film

Este, probabil, nu contează ce filme vă bucurați ca stocurile HMV totul, de la oldies la newbies. Magazinul are tot ceea ce contează la prețuri uimitor de competitive în magazin și online. HMV, de asemenea, stocurile de cele mai recente versiuni de film noi și este cunoscut pentru selecția sa mare. Deci, cu acest lucru în minte, care sunt cele mai așteptate filme pentru a veni pe noua lansare de film în 2011 pe care le veți găsi în curând la HMV?

Rango

Această aventură animată îl are în rolurile principale pe Johnny Depp și este la fel de creativă ca și cea de imagine, așa se vede oriunde în lume. Filmul este stabilit într-un mediu de vest vine despre atunci când Rango, un cameleon normal în fiecare zi de familie (există un astfel de lucru?) se termină în avanpost sălbatic și fără de lege de Murdărie.

În tipic de Vest, întâlnește comedie, îndeplinește stilul de desene animate; Rango este binevenit în orașul cu probleme ca străin, care este marea speranță alb și este făcut Sheriff. Eforturile sale de a aborda baietii rai si natura capricioasă și plăcută a altor personaje toate duce la un film care va fi bucurat de adulți și copii deopotrivă.

Pomul vieții

Bazat pe Cartea lui Job, acest film cu Sean Penn și Brad Pitt este unul dintre cele mai bune ale anului. Creat și regizat de Palme d’Or câștigător Terrence Malick este un film liniștit și frumos și o experiență senzorială care într-adevăr trebuie să fie savurate.

Filmul se bazează pe amintirile unui om de vârstă mijlocie și încearcă să traseze viața și semnificația ei prin dispozitivul de flashback-uri, imagini ale formării pământului și o serie de alte imagini minunate. Brad Pitt este minunat pe tot parcursul filmului și filmul surprinde într-adevăr întrebările pe care le punem noi înșine de zi cu zi despre ce suntem aici și care este scopul nostru pe această planetă. Filmul, ca toate arta mare a împărțit oameni, dar este cu siguranță de presă al anului și este o trebuie să vezi pentru toți, în cazul în care doar pentru a face o decizie cu privire la aceasta.

Captain America

Supereroul original, filmul căpitanului America este o bucată fină de ficțiune comică. Există unele spectacole de mare pe tot parcursul filmului de la Tommy Lee Jones și Chris Evans și Joe Jackson devine cel mai bun de la restul exprimate, fără a permite doar efecte speciale pentru a copleși.

Capacitatea de filme pentru a combina o poveste bună, cu unele regie mare face mult mai bine decât multe alte filme din acest gen. Există, de asemenea, mult în modul de bună dispoziție și unele dintre design 40 este excelent. Johnson reușește chiar să valorifice unele dintre senzația de filme vechi din 1940 în povestea super-erou – nu feat medie, și totuși nu își pierde niciodată simțul de distracție și emoție pe tot parcursul. Un film excelent pentru cei care sunt și nu sunt fani ai genului de benzi desenate și unul care rămâne până la rădăcinile primul Avenger lui. Acest film va fi una dintre noile versiuni DVD pentru a privi afară pentru în 2011 la HMV.

Adevărat Grit

Frații Coen încearcă să reface westernul vechi care i-a adus lui John Wayne un Oscar în care joacă Matt Damon și Jeff Bridges. Filmul este adevărat la carte, spre deosebire de filmul original și Coen într-adevăr obține cele mai multe de la actorii lor. Un spectacol uimitor de la Bridges fură spectacol și într-adevăr ajută la a face filmul.

Asta nu înseamnă că filmul nu are o parte din umorul întunecat al fratelui. Filmul începe cu o tânără fată (Mattie Ross) care îl angajează pe mareșalul Cogburn (Bridges) pentru a-l găsi pe criminalul tatălui ei. Ea insistă să meargă cu el în trek și li se alătură Ranger LaBoeuf (Damon) care are propriile motive pentru prinderea criminalului. De-a lungul drumului fiecare este încercat și are pietriș lor testate în acest remake mare.

Garda

Un film irlandez offbeat încearcă Brendan Gleeson ca un paznic uncouth situat într-un backwater irlandez, care încearcă să folie o rețea de droguri imens. Gleeson este însoțit de un om FBI în formă de Don Cheadle. Profesionalismul personajului Cheadle și lipsa lui Gleeson fac o aventură minunată de cuplu ciudat, în care răbdarea ambilor bărbați este testată.

Filmul care a fost un hit la festivalul Sundance este regizat de John Michael McDonagh, al cărui frate regizat În Bruges cu Colin Farrell – un film adorabil, amuzant și foarte întuneric. Acest film va fi una dintre noile lansări de film pentru a privi afară pentru în 2011 la HMV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us