STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   Film de modă & London Digital Film Production

FILM DE MODĂ &  PRODUCȚIA FILMULUI DIGITAL LONDRA La Beloved Media suntem toți despre moda filmului, producția digitală, animație 3D și grafică, filme de marcă, filme virale, filme corporative de lux, design de site-uri web, design digital .. Ne place doar să creăm filme unice, uimitoare, de modă, filme digitale și animație 3D pentru branduri de lux. Avem o experiență extinsă în producția de filme digitale în Londra.

MODA FILM &  PRODUCȚIA FILMULUI DIGITAL AL ​​LONDRULUI

Filmele de modă digitale încep acum să îmbătrânească pe măsură ce dezvoltarea mărcilor de modă de lux realizează potențialul de a partaja online conținut de filme de modă și filme digitale prin intermediul diverselor platforme de socializare.

Fotograful de modă Nick Knight și specialistul în filmele de modă Ruth Hogben au fost lider mondial în producția de filme digitale creând filme de modă pentru ShowStudio.

Anumiți fotografi de modă și-au adaptat cu succes abilitățile de fotografie în imagini în mișcare precum Mario Testino, Nick Knight și David Slijper. Filmul digital de modă poate fi plictisitor atunci când doar imaginea se mișcă dintr-o filmare de modă. La Beloved Media credem în realizarea de filme care folosesc idei, spun povești și comunică mesaje.

În spatele scenei, filmele din filmele de modă sunt întotdeauna grozave de produs. Aceste filme digitale de modă sunt despre campanii și oameni care lucrează pentru a crea imagini frumoase.

Pentru a face cu adevărat utilă crearea de filme digitale de modă, mai degrabă decât fotografii convenționale în mod fotografic, trebuie să existe o poveste și o mișcare simple. Sau ideea comunicării unui mesaj care este o parte esențială a marketingului și comunicării pentru un brand de modă de lux. Filmele de modă digitale pot fi, de asemenea, o scuză pentru a crea pur și simplu artă frumoasă. Combinarea stilurilor de modă și producția de filme digitale este o combinație foarte interesantă.

Am creat o campanie de film digital de modă pentru Eco-Boudoir. Campania de film viral comunică un mesaj important despre problemele de durabilitate în modă. A fost un film de modă digitală sexy foarte puternic și o campanie dură. Acest film de modă este proiectat pe fațada Royal Festival Hall din Londra.

În calitate de creatori de filme de modă și de producție de filme digitale, putem crea comunicări captivante ca răspuns la nevoile dvs. de marketing.

Colaborăm cu o varietate de fotografi de modă majori care sunt regizori de film digitale, precum și cu proprii regizori de film și echipe de producție de film digital.

GRAFICĂ 3D &  ANIMAT

În calitate de mari fani ai potențialului pentru grafica 3D și animație, credem că există multe modalități de a folosi animația pentru a vă distinge cu adevărat filmul de modă.

La Beloved Media, experții noștri în producția de filme digitale și animație au o combinație unică de abilități cu care pot spori individualitatea filmelor dvs. de modă.

Lucrând de ani de zile ca artist grafic 3D la lungmetraje importante precum Lord of the Rings, Charlie and Chocolate Factory și expertul nostru în producție de filme digitale Avatar înțelege cum să capteze atenția publicului.

Combinația noastră unică de abilități cuprinde experiență în film de modă, producție de film digital, animație, film de modă digitală, ilustrație de modă, design grafic, branding, publicitate și marketing pentru branduri de modă și de lux.

PRODUCȚIA FILMULUI MARCĂ ȘI  FILM COMPANIE

Din ce în ce mai multe mărci de modă și lux produc filme de marcă și filme corporative pentru a fi afișate pe site-urile lor web, la evenimente, prezentări de modă și târguri comerciale.

Am produs multe filme corporative de lux care au fost produse la valori de producție ridicate, cum ar fi lucrări pentru marca de lux Vertu.

La Loving Media putem crea și produce filme de companie care să spună istoria mărcii dvs., să comunice valorile mărcii dvs., păstrând în același timp esența colecției și identității dvs.

Putem lua cerințe de marketing scurte și seriale pentru a genera comunicații unice pentru baza dvs. de clienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us