STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   Festivalul de Film – Marele Ecran inspiră Evenimente Mari la nivel global

Cei mai mulți oameni au auzit de festivaluri de film celebre din întreaga lume. Aceste evenimente anuale atrage celebrități de departe și aproape. Oamenii obișnuiți se uită pentru a vedea ce filme vor fi lăudate, care vor fi criticate,

Cei mai mulți oameni au auzit de festivaluri de film celebre din întreaga lume. Aceste evenimente anuale atrage celebrități de departe și aproape. Oamenii obișnuiți se uită pentru a vedea ce filme vor fi lăudate, care vor fi criticate, și ce celebrități vor apărea. Există chiar și programe de televiziune întregi dedicate ceea ce stelele purta atunci când participă la aceste maratoane de film iconic. De exemplu, Festivalul de Film de la Cannes există din 1947 și nici măcar nu este primul festival centrat pe filme. Primul astfel de eveniment a avut loc la Veneția în 1932.

Cumpara bilete Kinodiseea

Aceste zile există festivaluri de film a avut loc peste tot în lume pentru toate tipurile de scopuri. Deși cele mai cunoscute sunt cu siguranță cele din Cannes, Toronto, Utah (Festivalul de Film Sundance), Veneția, Edinburgh, Melbourne și Berlin, evenimentele maraton mici și mari dedicate filmelor, televiziunilor, documentarelor și scurtmetrajelor au loc în fiecare an în orașe mici și mari. Astfel de evenimente pot fi concepute în jurul unui tip de film (filme de scurt metraj, de exemplu), o temă (dragoste sau dreptate, poate), un regizor celebru sau star de cinema (de exemplu, filme clasice cu James Stewart), sau gen (festivaluri de film horror sunt destul de populare). Unele sunt programate pentru plăcerea pură de a viziona, altele pentru a inspira sprijinul unei cauze, și încă altele pentru a stârni dezbatere și educare.

În cazul în care un festival de film este afișat filme originale, comitetul de organizare va necesita adesea o taxă de la movie maker pentru prezentarea filmului și vor exista limitări de lungime sau de tip în funcție de tema festivalului. Cu toate acestea, există multe festivaluri care renunță la taxele pentru anumiți producători de film. Acest lucru este comun atunci când un festival este în căutarea de a sprijini factorii de decizie film într-o anumită regiune, vârstă, sau gen. Festivaluri de film pot urmări filme cu panouri de discuții de experți pe această temă, stele, regizori, autori, sau oamenii din viața reală un film cu adevărat-poveste a fost bazat pe. Mese rotunde discuții sunt adesea menite să stârnească procesele de gândire sau educarea participanților cu privire la o problemă de interes social.

Instituțiile de învățământ superior sunt sponsori pentru unele dintre cele mai mici festivaluri de film care au educație și discuții de subiecte relevante din punct de vedere cultural ca obiectiv al evenimentului.

Funcții noi și anunțuri

Aceste festivaluri ar putea amesteca filme noi și vechi și documentare de-a lungul unei singure teme. S-a spus că filmele rămân cu membrii unui public mult mai mult decât orice predică a avut vreodată. Acest mod de a conecta ideile și educația la o mass-media relevantă cu această generație oferă studenților și cursanților de-a lungul vieții experiențe care provoacă gânduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us