STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   Cel mai bun mod de film din toate timpurile

Filmele au capacitatea de a zgâlțâi și de a provoca temere. Cu toate acestea, nu neapărat personajele filmului sunt cele care provoacă magia sau chiar filmul în sine. În multe cazuri, costumele frumoase ale personajelor din filme îmi scot respirația. Unele dintre cele mai frumoase rochii din conștiința noastră provin din filme vechi – deci, care sunt cele mai semnificative piese vestimentare din filmele din toate timpurile?

Micuta rochie alba

Rochia pe care a purtat-o ​​Marilyn Munroe în filmul The Seven Year Itch este cu siguranță una dintre cele mai mari ținute din toate timpurile. Pentru cei care încă o țineau, rochia albă pe care Marilyn o purta deasupra grătarului de metrou, care se ridica la trecerea metroului.

Audrey Hepburn

Acest număr creat de casa de design Givenchy și purtat în adaptarea cărții Truman Capote Mic dejun la Tiffany este unul dintre cele mai proeminente momente cinematografice din toate timpurile, dar și unul dintre cele mai memorabile momente sau imagini pe care majoritatea dintre noi le asociază cu Audrey Hepburn, sprijinindu-se pe de o parte, arată foarte elegant, deși o puteți face cu un cod voucher la Miss Selfridge.

Olivia Newton John

Dresurile din piele purtate de Olivia Newton John în Grease sunt o necesitate pe listă. Ar trebui să dureze ore întregi de lupte și zvârcoliri și un kilogram de talc, dar ea reușește să se încadreze în acești pantaloni super strâmți și să uimească lumea – o ținută cinematografică pe care sigur o amintește.

Corsetul lui Nicole Kidman

Incredibilul elegant Moulin Rouge este unul dintre cele mai elegante filme pe care le-am văzut de mult timp. Filmul pe bază de burlesc în care Nicole Kidman poartă un corset din satin este una dintre cele mai memorabile ținute din ultimii ani. Acest număr elegant, spectaculos și sexy este unul pentru a ieși la timp și este un punct de amintire sigur pentru noi.

Vestă Diane Keaton

Pe măsură ce Diane și Woody Allen s-au topit în aceleași personaje pretențioase, obsedate de sine și nevrotice, Diane a început să adopte alegeri de rochie comică. Amestecul ei de vestă și cravată este una dintre cele mai memorabile ținute din filme și cu siguranță o alegere obscură pentru femeile de 70 de ani, dar hei funcționează.

Liza Minnelli

Chiar dacă mama lui Judy Garland are pantofi roșii, este pălăria pe care Liza Minnelli din filmul Cabaret își va aminti și despre care va vorbi în cazul ei. Pălăria adaugă un aer de masculinitate, care devine super sexy în contextul unei alte ținute din film – una care este cu adevărat memorabilă.

Cate Blanchett

Pentru un top uimitor care emană și chiar depășește celebra eleganță a zilei, rochia Blanchett de la Elizabeth: Epoca de aur este cu siguranță una de reținut. Este mare, frumoasă, prea elegantă și tot ce ar trebui să fie o rochie într-un cinematograf.

Rochia lui Vivien Leigh

Mergând în vânt este un film obligatoriu și această rochie purtată de Vivien Leigh este cu siguranță una de amintit. O rochie elegantă frumoasă, cu partea inferioară mare și o pălărie frumoasă este o croială memorabilă, clasică, care a fost menționată de-a lungul istoriei cinematografiei.

Coroana lui Judy

Unde putem fi fără a include pantofii roșii ai Judy Garland de la Vrăjitorul din Oz. Probabil cea mai faimoasă ținută din istoria cinematografică și cu siguranță se va vinde la un preț mult mai mare decât Toto dacă va fi scoasă la licitație în acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us