STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   Care scoala de film pentru a alege?

Trăim într-o perioadă de o mulțime, și care include o multime de festivaluri de film. Dar așa candidații politici trebuie să se diferențieze de haită și Land Rover-ul trebuie să se separe de Jeep Cherokee și Rolex.

Odată ce ați decis că școala de film este calea de a merge, una dintre principalele întrebări pe care trebuie să răspundă este unde să meargă? Cu atât de multe pentru a alege de la, ce criterii ar trebui să utilizați?

Doriți să obțineți o diplomă (doi sau patru ani) sau să faceți un program mai intensiv, de un an?

Cu școli de film din întreaga lume și unele chiar oferind programe de film online, puteți alege orice destinație doriți. Locația este importantă, dar decizia ta ar trebui să se bazeze pe ceea ce doriți să obțineți și direcția pe care doriți să o urmați. Are interesul dumneavoastră constă în scris, producătoare, editare sau oricare dintre alte cariere? Vrei să devii parte a industriei de la Hollywood sau ai prefera să petreci mai mult timp cu arta de a face filme?

Știind ce cariera în filmare vă interesează cel mai mult, va face mai ușor pentru a găsi dreptul de școală de film. Unele școli de film oferă cursuri în majoritatea specialităților, în timp ce altele s-ar putea concentra pe o anumită carieră sau direcție. Participarea la școală, care vă va împinge și cariera ta în direcția cea bună vă va duce la un început bun. Animator: Creează filme animate, emisiuni TV etc. Director artistic: Responsabil pentru crearea starea de spirit corectă Aparat de fotografiat Operator: Operează camere în timpul filmărilor Cineast: Compune fotografii Director: Implicat în fiecare aspect al producției de la turnare la produsul final. Editor film/ video: Responsabil pentru punerea totul împreună pentru a captura cele mai bune fotografii. Producţie. Producător: Gestionează partea de afaceri și financiară a producțiilor. Screen Writer: Scenaristul fie scrie un script de la zero sau adaptează alte lucrări într-un script. Set Designer: Proiectează și supraveghează construcția setului. Inginer de sunet: Înregistrează toate sunetele în timpul filmărilor. Special Effects Director: Utilizează în principal calculator pentru a crea efecte de atenție-hapsân. Odată ce știți direcția dumneavoastră, un bun punct de plecare este de a face o listă de ceea ce aveți nevoie și apoi începe să se uite la diferite școli de film.

Care sunt punctele forte ale școlii?

Se specializează în cariera care te interesează? Cine este la facultate? Ce experiență au membrii facultății? Sunt implicate în prezent în industrie? este împărțit timpul între pregătirea teoretică și practică Oferă un serviciu de plasare în carieră sau oportunități de internship? Oferă studenților posibilitatea de a construi un portofoliu?

Înainte de a sări în și să aplice, asigurați-vă că instituția are statutul de acreditat. Acest lucru înseamnă că programele lor au fost examinate și aprobate de către profesioniști în industria de film de luare. Studiile la o instituție acreditată vor facilita, de asemenea, obținerea ajutorului financiar.

NASAD (Asociația Națională a Școlilor de Artă și Design) este responsabil de stabilirea liniilor directoare și standardelor pe care școlile de film ar trebui să adere la. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru acreditarea programelor de arte vizuale.

Există multe oportunități pentru elevii adulți de a-și continua educația la școlile de film. Universitățile și colegiile oferă, de asemenea, cursuri studenților cu jumătate de normă în weekend și în timpul săptămânii.

Cu tehnici și tehnologie mereu în curs de dezvoltare, educația continuă pare a fi necesară. Nu numai că permite profesioniștilor să fie la curent cu cele mai recente evoluții, dar, de asemenea, să învețe noi abilități.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us