STR. DORNEI nr. 18 et 1, BISTRIŢA-NĂSĂUD, 420032

Blog Details

Home   /   Avantajele placajului filmat

Placajul filmat este un film rezistent la apă pe șablonul filmului, care este împărțit în film negru, film roșu și film maro. În funcție de calitatea hârtiei de film, prețul este diferit, iar numărul de utilizări este diferit.Prin urmare, acest film cu placaj are un luciu strălucitor, . Deci, care sunt avantajele placajului filmat pentru utilizare în construcții?

care poate fi ales

1. Șablonul de membrană are o greutate redusă, ceea ce este benefic pentru rezistența la cutremure și este capabil să adauge eficient costurile de fundație și de amenajare.

2. Placajul filmat are o rezistență puternică la apă. Este fabricat din rășină fenolică prin presarea căldurii în timpul producției. Nu se va schimba forma atunci când este expus la apă în timpul întăririi betonului.

3. Placajul filmat este capabil de izolare termică. Va absorbi căldura în caz de incendiu și va crește temperatura cu condițiile din jur, astfel că are proprietăți de rezistență la foc și la foc.

4. Placajul filmat are performanțe bune de izolare fonică, cum ar fi un perete monostrat format din beton celular și placă de perlit scurtată, care are o grosime mare și îndeplinește cerințele pentru izolarea fonică.

5. Placajul filmat are o bună funcționare. Comparativ cu alte materiale, este infinit plat, care poate fi rafinat, este nevoie doar de un cuțit. Tăind în mod arbitrar placa, construcția este flexibilă și convenabilă, iar utilizarea acesteia ca material de decorare poate crește foarte mult viteza de construcție.

Prin informațiile de mai sus

putem înțelege că placajul filmat are atât de multe avantaje și are o varietate de utilizări. Diferitele culori și modele de pe membrane le fac populare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Contact Us